Arrangementen

Mooi MINI-Cabrio Weer

Mooi MINI-Cabrio Weer arrangement

In dit arrangement rijdt u twee dagen met een MINI cabrio door de mooiste provincie van Nederland, Drenthe. Rijden in een MINI Cabrio is een sensatie, kapje open en laat de haren maar waaien in de wind.

Dit arrangement duurt twee dagen en drie nachten. De start is en onze B&B OpdeParkkamp in Havelte. U komt in de avond aan in onze B&B en de MINI cabrio staat al klaar bij de B&B. Op dit moment worden U de spelregels verteld voor het gebruik van de MINI cabrio. Zie onderstaande voorwaarden. U kunt kiezen uit de volgende routes.

– Noordwest-Overijssel (100km)
– Beek en Brink (75km)
– Middenveld (80km)
– Salland (110km)
– Dr.Picardt (155km)
– Sagenland (80km)

Uit deze zes routes kiest u twee routes. Aan de hand van de gekozen routes zoeken wij een B&B in de directe omgeving voor de tweede nacht. De eerste nacht verblijft u in onze B&B OpdeParkkamp en ’s morgens krijgt u een luxe ontbijt op de kamer geserveerd. Tevens krijgt u een mandje mee waarin een heerlijke lunch, die u onderweg op een mooi plekje kunt nuttigen.

Dag 1 begint met een route die u uit gekozen hebt met als eindpunt een bijzonder overnachtingsaccommodatie / B&B.

Dag 2, start met een heerlijk ontbijtje en krijgt u weer een lunch mee voor onderweg en u rijdt de uitgekozen route met als eindpunt onze B&B OpdeParkkamp. In ’De Rand van Havelte’ kunt u het diner gebruiken wat inbegrepen is in het arrangement (excl. drankjes).

Als u ’s avonds na het diner weer terug komt in onze B&B OpdeParkkamp wordt de MINI weer ingeleverd en worden de formaliteiten afgehandeld.

U overnacht weer in onze B&B OpdeParkkamp met ‘s morgens weer een heerlijk ontbijtje op de kamer. Na het ontbijt is het arrangement ter einde.

Dit arrangement kunt u te allen tijde combineren met een dagje golf / tennis of een romantische ervaring in onze houtgestookte HottuB.

 

Mooi MINI-Cabrio Weer arrangement voor twee personen:*

 

– 2 Overnachtingen in B&B ’OpdeParkkamp’
– 1 Mandje met lunch voor onderweg
– 1 Overnachting in een B&B, verrassing!
– 3 Uitgebreid ontbijt op de kamer
– 2 MINI cabrio twee dagen ter beschikking *
– 1 Diner voor twee personen in ‘de Rand van Havelte’.

 

Voorwaarden huur MINI Cabrio:
Borg / eigen risico € 300.00 (te voldoen bij boeking)
Legimitatie bestuurder
Minimaal 3 jaar rijbewijs
U tekent een contract voor twee dagen huur MINI Cabrio 400 km vrij, meer gereden kilometers € 0.20/km. Lees de uitgebreide voorwaarden op DrentAcar.nl

Totaal: € 255,- per persoon

 

Havelte, mei 2016

 

 

Contactgegevens:

.
DrentAcar
Gerolf van Kampen
Pinksterbloemweg 5
7971 EG Havelte
.
M: 06 – 15563746
E: info@drentacar.nl

Social media:

.
facebook twitter