Reacties

Reacties van DrentAcar klanten

De Mini is in ons geval gebruikt als verrassing voor een collega. Wie wil er nou niet van huis gehaald worden in een Mini cabrio. Daarbij hadden we het geluk dat het zonnetje scheen, waardoor we optimaal gebruik konden maken van de cabrio.
De Mini is zeer geschikt om in te rijden op zowel provinciale wegen als de snelweg. Het karakteristieke geluid van de motor is een mooie aanvulling op de stoere looks.
Al met al zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.

 

26-06-2015 J. van Erp - Veldhuizen

Op zoek naar een cabrio om te kunnen deelnemen aan de Silverleg Rally op 7 juni 2015, kwamen we terecht op de site van DrentAcar.
Met nog 7 dagen te gaan voor de rally waren we wel wat aan de late kant, maar via DrentAcar was het in een paar minuten geregeld. En dat op geen 30 minuten van Wolvega! Het ophalen en terug brengen van de auto verliep, ondanks dat het in het weekend viel, flexibel en plezierig.
De auto zelf reed top, zag er perfect uit en was geweldig om een rally in te rijden. Wat ons betreft, ook gezien de prijs en service, voor herhaling vatbaar. Met andere woorden zeker een aanrader!

 

08-06-2015 Jacqueline Lenis

De Mini Cabrio is een hele leuke auto met van alles er op en aan. Hij rijdt super en het is een hele beleving. Wij als bruidspaar hebben enorm genoten van de Mini Cabrio en hadden veel bekijks. Gelukkig waren op vrijdag 15-05-2015 de weergoden ons goed gezind en konden we met de kap open rijden. Wat nog meer een beleving gaf. En de kleur, echt heel gaaf dat Blauwparelmoer !

 

16-05-2015 Bruidspaar Mol

Op een prachtige dag in mei besloten de Mini Cabrio van DrentAcar te huren. Heerlijk weer, prachtige auto en een schitterende omgeving om uit te waaien. Alle afspraken die je met DrentAcar maakt worden goed na gekomen. De route, de Havenstedentocht, lag klaar en de auto was in prima staat.

27-05-2014 Christiaan

Hebben we u overtuigd ?

Mail ons

Contactgegevens:

.
DrentAcar
Gerolf van Kampen
Pinksterbloemweg 5
7971 EG Havelte
.
M: 06 – 15563746
E: info@drentacar.nl

Social media:

.
facebook twitter